A Ta-Rácz Kft. vállalkozás-újraindítási Programja

A kedvezményezett neve: Ta-Rácz Kft.

A projekt címe: „A Ta-Rácz Kft. vállalkozás-újraindítási Programja”

A szerződött támogatás összege: 9 980 425 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt javasolt tartalmának bemutatása:


A Ta-Rácz Kft. családi vállalkozásként alapult 2013. 07.19-én. A cég a kezdetektől fogva működteti a nádudvari tőzegbányászat eredményeként kialakult, sporthorgászatra fejlesztett Nemesnádudvari Tőzeges Tavat. Horgászállásokat, ideiglenes horgászmenedékeket építettek ki. A tó sporthorgászati célú fejlesztése és állapotmegőrzése folyamatos.

A vállalkozás nagy létszámú tagsági klubot működtet. A szolgáltatást kizárólag tagsági kártyával rendelkező sporthorgászok vehetik igénybe. A projektet a 6521 Vaskút, Damjanich utca 120. alatti székhelyünkön valósítjuk meg.

A projektben megvalósítandó tevekénységeink: Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása melynek keretében beszerezni kívánjuk a következő eszközöket:

• HYUNDAI 15BT-9U 1,5 tonna teherbírású elektromos üzemű 3 támaszú, homlokvillás targonca Az eszköz funkciója szerint emelő-szállítóeszköz.

• SHERPA 15WE – E5 mini árokásó. Az árokásó funkciója szerint a tőzegtó karbantartását könnyíti meg, de lehetővé teszi a tevékenységi területünk bővítését is hatékonyságunk és erősödnek a piaci pozícióink a magasabb minőségű szolgáltatásaink biztosításával.

A projektnek köszönhetően vállalkozásunk nagyobb hatékonysággal alkalmazkodik a modern üzleti és termelési kihívásokhoz. „

Aa projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.08.31.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00134